Home

WE Dienstenveiling groot succes!

Met een opbrengst van € 27.000,- heeft de eerste WE Foundation Dienstenveiling op zaterdagavond 20 maart bij hockeyclub Xenios alle verwachtingen overtroffen! De door zowel particulieren als bedrijven ingebracht diensten, vonden gretig aftrek onder het enthousiaste publiek.

Om de dag een extra WE-tintje te geven waren de ‘heren’ van Xenios D3 ’s middags bij de poort van de hockeyclub een wasstraat begonnen. Op dezelfde avond boden zij het verdiende geld aan de stichting aan; 200 euro!

Gelegenheidsveilingmeesters Wim en Johan hadden af en toe moeite om de elkaar snel opvolgende biedingen in goede banen te leiden. Notaris ArendJan zag erop toe dat de veiling toch vlekkeloos verliep.

Een lezing van Astronaut André Kuipers, ambassadeur van de WE Foundation, bracht het hoogste bedrag op, te weten 2.300 Euro. Maar ook “een liter Italiaanse pesto” dwong respect af door voor 150 Euro onder te hamer gaan. Eén van de meest opmerkelijke biedingen kwam overigens eveneens op naam van André Kuipers, hij ging naar huis met een “persoonlijke loopbaan coaching gesprek”…

Alle kavels, groot en klein, overtroffen zaterdagavond de verwachtingen. Er werd enthousiast en met het hart geboden. De sfeer tijdens de avond, de enorme verbondenheid in de zaal en het uiteindelijke bedrag, laten zien wat de kracht van een dorp of gemeenschap kan zijn; één persoon kan het niet alleen “it takes a village”.

Tegen het einde van de avond hadden de kavels maar liefst 26.426 euro opgebracht. Dit werd door Haan Staal spontaan aangevuld tot 27.000 euro, een alle verwachtingen overtreffend bedrag dat onze jonge stichting een vliegende start geeft in haar strijd tegen stofwisselingsziekten, zoals MPS VI.
Heel veel dank aan iedereen die er mede voor heeft gezorgd dat deze avond een geweldig succes is geworden: aanbieders, kopers, vrijwilligers en natuurlijk Xenios en Inpetto.

WE Foundation

SPONSOREN:

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo